Köpare


Finns det parkering för besökare?

Ja det finns 4 stora hänvisade parkeringar för köpare. Parkeringsavgift 20:-/bil! Handikappsparkering finns i anslutning till loppisområdet, fråga personal, kostar 20:-/bil. Gående som parkerar bilen utanför vår privata mark blir inte insläppta på loppisområdet då detta påverkar vårt tillstånd samt är en säkerhetsfråga. Vi ger oss rätten att inte ha köpare/säljare på vår loppis som inte kan följa de säkerhetsåtgärder vi har, då vi ska ha roligt på vår loppis.


Hur dåligt ska vädret vara för att loppisen ska ställas in?

Tja, orkanvarning vore ju inte särskilt bra. Annars kör vi loppisen i stort sett i alla väder: regn, snö och solsken. Men solsken är såklart trevligast! Vi stänger ingen loppis men loppisen uteblir om säljarna kör hem.


Böter?

Parkering får endast ske på anvisade platser inne på området. Vi tar ej ansvar för eventuellt felparkerade bilar utanför området. Det är absolut förbjudet att parkera utanför området som köpare. Gör man det är man inte välkommen på denna privata mark. Då detta äventyrar vår möjlighet att upprätta säkerheten för trafiken, samt loppistillståndet. För allas säkerhet och ordning – parkera på området!Övriga frågor?

Övriga frågor går bra att ställa via
bakluckeloppis@gmail.com

070-655 65 50